O nama

Društvo SVEA EKONOMI d.o.o. registrirano je kao takvo u Republici Hrvatskoj 2014. i dio je Svea Group koja je prisutna u većini država Europe kao renomirana financijska Grupa sa trideset godina iskustva u pružanju financijskih usluga s jasnim motom:

„Mi imamo čvrstu poduzetničku pozadinu – Mi razumijemo izazove s kojima se susrećete na Vašem putu prema naprijed. Voljeli bismo biti zajedno s Vama na tom putu.“

SVEA EKONOMI d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Damira Tomljanovića Gavrana 11, jedna je od vodećih tvrtki na području otkupa potraživanja kao i usluge kreditiranja i posredovanja pri sklapanju poslova. Naši klijenti su teleoperateri, banke, financijske institucije kao i tvrtke iz ostalih djelatnosti poslovnog sektora kojima su potrebne naše usluge vezano za upravljanje njihovim financijama, na obostrano zadovoljstvo.

U svakodnevnom poslovanju koristimo nove tehnologije i inovativna rješenja uz profesionalni pristup svakom pojedinačnom klijentu i partneru.
Svoje poslovanje uskladili smo sa svim važećim propisima vezano za zaštitu osobnih podataka, a osobito s Općom uredbom za zaštitu osobnih podataka (UREDBA (EU) 2016/679 od 27. travnja 2016.).

Naši ciljevi:

Zašto odabrati SVEA-u: